Schrijf in mijn gastenboek

Wil je met mij in contact komen, stuur me dan een bericht via het reactieformulier

  • Willeke (20 januari 2024): Ontzettend blij met mijn schilderij Purple sky/ stilte. Het hangt prachtig op mijn slaapkamer. De kleuren zijn prachtig en de structuur met zand is heel erg mooi. De subtitel is Stilte, en dat zie ik er ook in, een moment van rust in alle chaos van het leven, zoals je dat soms kunt ervaren in het stille, bijna paarse avondlicht. Heel erg blij met deze aanwinst!
  • Wilco en Moniek Wigboldus (2 januari 2022): Na eerst op de website van Wietske te hebben gekeken en onder de indruk te zijn geraakt van haar werk, zijn we met Wietske in contact gekomen. Met name de mooie abstracte schilderijen trokken onze aandacht. Vervolgens hebben we een moment gepland om een aantal werken te bekijken in het atelier. Wietske heeft goed meegedacht en geluisterd om ons zelf te laten uitzoeken wat we precies mooi vinden. Mede hierdoor hebben wij besloten om een schilderij te laten maken door Wietske in opdracht. Het is een prachtig tweeluik geworden, gebaseerd op de technieken van Gerhard Richter. De combinatie van blauw(grijs), wit en ook koper past perfect in onze woonkamer. Wij zijn enorm blij met het resultaat!
  • Margriet Visser (29 november 2018): Al enkele jaren volg ik met veel belangstelling het werk van Wietske, zowel haar fotografie als haar schilderkunst. Tijdens het landelijk atelierweekend hebben we haar een bezoek gebracht en mochten we in haar huis rondkijken. Overal hingen doeken en foto's. Heel bijzonder om te horen welke verschillende technieken Wietske gebruikt. Tussen al die werken hing een schilderij waar mijn blik ook op haar website al naartoe getrokken was. Ik zag er een prachtig, vrolijk bloemenveld in, tegen een mooie blauwe achtergrond. Gelukkig was het nog niet verkocht en mogen wij ons nu de troste bezitters van een echte 'Wietske' noemen!