Galerie

Als kind was ik al vertrouwd met de camera van mijn vader. Later kocht ik mijn eerste camera en ging later over op de spiegelreflexcamera. Ik volgde in 2013/2014 de Opleiding Fotografie bij het inmiddels opgeheven Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ik maak gebruik van een Canon full-frame camera. Foto's kunnen op verschillende formaten en materialen geprint worden. Neem contact met me op voor meer informatie over de mogelijkheden.

uit 2018 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Orchidee (Phalaenopsis)

Orchidee (Phalaenopsis)

2019

Een aantal bloemen van de Orchidee (Phalaenopsis) tegen een zwarte achtergrond.

Roze roos in vaas

Roze roos in vaas

2019

Roze roos in vaas. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Diverse afmetingen en materialen.  

Amaryllis

Amaryllis

2019

Deze bijna uitgebloeide Amaryllis fotografeerde ik tegen een zwarte achtergrond. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met ophanghaak.

Nutan bloem

Nutan bloem

2019

Deze bloem heet in de mond Nutan en wordt ook wel Speldenkussen genoemd. De latijnse naam is: Leucospermum. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met ophanghaak.

Painter's palette

Painter's palette

2019

Deze bloem is uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acryglas met aan de achterkant een alluminium ophangframe.

Pioenroos

Pioenroos

2019

Deze pioenroos is deels over de bloei heen. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze is te koop in diverse afmetingen en op diverse materialen

Pioenroos met Allium

Pioenroos met Allium

2019

De pioenroos is kwetsbaar geworden, maar toch zo mooi samen met de andere bloem! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met alluminium frame aan de achterkant.

Tulp

Tulp

2019

Uitgebloeide tulp tegen een zwarte achtergrond met daglicht genomen. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met ophanghaak..

Tulp in vaasje

Tulp in vaasje

2019

Een gewone tulp in een klein vaasje! Meer is niet nodig! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met aan de achterkant alluminium ophangframe.

Tweekleurige roos

Tweekleurige roos

2019

Deze oranjerode roos zat in een boeket die ik had gekocht. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. De foto kan in diverse afmetingen en op verschillende materialen afgedrukt worden.

Blauwe bloem

Blauwe bloem

2018

Een blauwe bloem! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met aan de achterkant een alluminium frame.

Bloem

Bloem

2018

Met daglicht genomen tegen een zwarte achtergrond. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met ophanghaak.

Gloriosa (verkocht)

Gloriosa (verkocht)

2018

Gloriosa, op het laatst van de bloei, tegen een zwarte achtergrond met alleen daglicht. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid.  

Roos

Roos

2018

Tijdens een masterclass bloem- en portetfotografie met natuurlijk licht o.l.v. kunstenaar en fotografe Carla van de Puttelaar in museum Hilversum maakte ik deze foto van een enkele roos tegen een zwarte achtergrond, die al een tijdje stond. Eerste uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid.

Twee rozen

Twee rozen

2018

Twee bijna uitgebloeide rozen over van een boeket. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Dit kan afgedrukt worden op professionele print en op verschillende materialen. Vraag om meer informatie over de mogelijkheden en prijzen!