Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Zonder titel 042

Mijn nieuwste schilderij van 2019. Vrij abstract met acrylverf verdikt met marmerpoeder en met paletmes opgebracht.

€395,00

Zonder titel 026

Mijn eerste schilderij in 2018! Vrij abstract met kwast en paletmes geschilderd. De kleuren zijn turqoise, okergeel,  blauw en rood. Zijkanten meegeschilderd.

€395,00

Zonder titel 027

Na een korte vakantie in Zeeland, kwam ik op het idee voor dit schilderij. Ik heb gebruik gemaakt van tegellijm, boomschors, schelpen, een takje en een paar decoratie bosjes. Afgeschilderd met zwarte, beige en lichtblauwe acrylverf.

€200,00

Zonder titel 028

Dit schilderij met warm rood en geel is geheel geschilderd met mijn vingers. 

€200,00

Zonder titel 029

Hier heb ik gebruik gemaakt van vlakken, soms afgescheiden door zwarte strepen.

€250,00

Zonder titel 030

Met vele lagen over elkaar heen, kwast en paletmes en marmerpoeder. Het vuur en de energie van Pinksteren! Zonder Kerst, Pasen, Hemelvaart geen Pinksteren!

€250,00

Zonder titel 031

Het duurde even voordat ik wist wat ik met het schilderij moest doen. Ik had de vlakken erop geschilderd, maar er miste nog iets, wat wist ik een tijd niet. Toen ineens begon ik met droge penseel in de natte verf te poetsen en ziedaar, een kleurrijk schilderij.

€200,00

Zonder titel 032

Soms begin je met een schilderij en wordt het helemaal anders, gewoon omdat emoties ook veranderen.. Zoals ook met dit abstracte schilderij. Via een omweg kwam ik tot deze compositie. Met kwast en paletmes geschilderd. 

€200,00

Zonder titel 035

Dit schilderij is gemaakt met een knipoog naar Jackson Pollock.

€100,00

Zonder titel 036

Dit schilderij kent vele lagen. Eerst ben ik met een structuurpasta van gesso en schelpenzand over het doek gegaan. Toen de eerste laag, maar de kleuren pasten niet bij mij en heb ik er dus weer overheen geschilderd. Met paletmes afgemaakt. De zijkanten zij meegeschilderd Kleuren zijn turqoise, rood, raw umber en okergeel en lichtgeel.

€250,00

Zonder titel 037

Hier heb ik heerlijk met mijn hand en vingers gewerkt, waardoor het een expressief schilderij is geworden.

€100,00

Zonder titel 039

Ik heb op dit schilderij eerst een laag heavy gel vermengd met eikenhouten krullen op aangebracht. Ik had dit nog nooit gedaan. Ik kon via een facebooksite eikenhouten krullen halen en kreeg gelijk een vuilniszak mee, dus ik kan voorlopig vooruit! Na het aanbrengen van de kleverige massa ben ik met waterige acrylverf op het gedeelte met structuur begonnen. Daarna met dekkende verf afgemaakt. Ik werk graag met de kleuren turqoise en blauw. Bij deze heb ik ook gebruik gemaakt van de kleur oranje. 

€125,00

Zonder titel 040

Kleurige vakken over elkaar heen. Met kwast geschilderd en met acrylstift afgemaakt.  

€395,00

Zonder titel 041

Nadat ik de eerste laag verf op het doek had gedaan, heb ik schelpenzand erop gestrooid om een ruwe oppervlakte te krijgen. Vervolgens heb ik met spuitflesjes met verdunde verf over het schilderij gewerkt.

€300,00

Zonder titel 008

In dit schilderij ben ik begonnen met een onderlaag met kwast. Vervolgens ben ik met diverse kleuren met paletmes vlakken op geschilderd en deze delen verbonden met lijnen met verdunde verf uit een spuitflesje.

€125,00

Zonder titel 009

Ik ben dit schilderij begonnen met verf aan te brengen met een sponsje en vervolgens met een kwast de donkere strepen aangebracht. Dit geeft me een gevoel in een bos te zijn.

€85,00

Zonder titel 010

De onderlaag van dit schilderij is gesso met schelpenzand vermengd. Vervolgens heb ik met paletmes de vormen geschilderd. Het was in de tijd voor Pasen en ik merkte dat ik een kruis had geschilderd. Het rood staat voor het bloed dat vergoten is, de woede om alles wat niet goed is in deze wereld. Het blauw staat voor nieuwe kracht. Het wit voor nieuw begin. Het kruis is leeg verlaten.

€65,00

Zonder titel 020

Ik heb vloeibare acrylverf uit een bekertje over het doek laten lopen en de kleuren laten vermengen.

€70,00

Zonder titel 021

Geschilderd met vloeibare acrylverf, waardoor een spontane compositie ontstond.

€70,00

Zonder titel 023

Soms heb je een schilderij waar je een tijdje blij mee bent, maar het heeft zijn functie gehad. Wat doe je, je gaat erover heen en er ontstaat een nieuw schilderij. Beweging in het schilderij was voor mij belangrijk, soms tolt het in je hoofd aan ideeën of allerlei kleuren.

€150,00

Zonder titel 024

Na een ondergrond ben ik met paletmes met verschillende kleuren te werk gegaan.

€150,00

Zonder titel 033

Dit schilderijj is volledig geschilderd met paletmes. Door in de verf te krassen komt er meer structuur in het schilderij.

€250,00

Zonder titel 034

Bij dit schilderij haalde ik mijn inspiratie uit de zee en haar diepten.

€150,00

Zonder titel 002

Hier heb ik gebruik gemaakt van gekleurd papier en dat geplakt op canvas. Vervolgens heb ik met soortgelijke kleuren de restruimte geschilderd.

€65,00

Zonder titel 005

Met dit schilderij heb ik gebruik gemaakt van collage materiaal. Geschilderd acrylpapier heb ik geplakt op doek en vervolgens met acrylverf en paletmes de omgeving geschilderd. Door de roterende manier van werken krijg je een gevoel van in het rond waaiende herfstbladeren.

€85,00

Zonder titel 006

Dit schilderij is met paletmes gemaakt.

€150,00

Zonder titel 012

Ik heb dit schilderij gemaakt met acrylverf en paletmes. Door steeds diverse lagen verf te gebruiken werd dit een vrolijk schilderij.

€65,00

Zonder titel 014

Met dit schilderij heb ik letter en cijfer sjablonen gebruikt en verdunde acrylverf uit een spuitflesje.

€50,00

Zonder titel 016

Met eerst een ondergrond heb ik daarna met paletmes dikke lagen acrylverf op een doek geschilderd. Je ziet nog de kanten waar het paletmes is geweest. Door de oranje kleur samen met de bruine krijg je een gevoel van naar vuur te kijken.

€65,00

Zonder titel 017

In dit vooral rode schilderij heb ik met paletmes vlakken aangebracht en vervolgens lijnen met een stukje karton aangebracht.

€70,00

Zonder titel 019

Dit schilderij is hoofdzakelijk met paletmes geschilderd.

€70,00

Woest land

De kust van Mayo, Ierland, is geweldig mooi en ruig. Hier heb ik een klein gedeelte uitvergroot en in zwart-wit omgezet. De foto is afgedrukt op Dibond met een aluminium frame waardoor hij makkelijk kan worden opgehangen. Het formaat is 75 x 105 cm.

€450,00

The Art of Water 2

Deze foto van een vallende druppel heb ik al in 2012 gemaakt. In de serie The Art of Water heb ik uit een plastic zak waterdruppels in een zwarte kom met water laten vallen. Door tegen een gekleurde achtergrond te flitsen kreeg ik allerlei bijzondere beelden. Dit is er een van. Deze heb ik afgedrukt op canvas en is in de winkel te koop. Ook kan de foto op andere ondergronden geprint worden. Voor prijzen en nadere informatie gebruikt u dan het contactformulier.

€150,00