Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

ICM 01

ICM 01

Bomen zijn een gewillig onderwerp voor Intentional Camera Movement (ICM). Door rotatie van de foto kreeg ik een abstract beeld. Afgedrukt op alluminium met ophangplaat.
€175,00

ICM 02

ICM 02

Mijn rododendron in mijn tuin in Voorthuizen. Ik heb de temperatuur gewijzigd. Afgedrukt op alluminium met ophangplaat.
€175,00

ICM 06

ICM 06

Jonge dennenboompjes gefotografeerd met de ICM techniek. Afgedrukt op acrylglas met ophangplaat.
€175,00

ICM 07

ICM 07

Een mooie bos bloemen gefotografeerd met de ICM techniek, waardoor het een abstract beeld wordt.  Afgedrukt op acrylglas met ophangplaat.
€175,00

Als bomen huilen

Als bomen huilen

"Als bomen huilen" is een aanklacht tegen de wereldwijde bomenkap van (oer)bossen, waardoor er klimaatverandering ontstaat. En daarmee gevaar vormt voor ons als mensen en die van dieren en planten op onze planeet. Het is met acrylverf op het doek aangebracht en ik heb gebruik gemaakt van een troffel en een plamuurmes.
€525,00

At the seaside

At the seaside

Samen met 5 andere kunstenaars heb ik op 13 mei, Hemelvaartsdag, in een dag een paneel geschilderd in het kader van The Colorfield Performance. Dit is een vorm van Land Art waar in een elipsvorm in totaal 500 panelen beschilderd worden door honderden kunstenaars uit binnen- en buitenland. Ik heb me hier weer laten inspireren door het werk van de Duitse kunstenaar Gerhard Richter. Ik heb gewerkt met een troffel, paletmes en voegenrubber en daarbij acrylverf. 
€750,00

Autumn Dreams 11

Autumn Dreams 11

In het bos met de herfst en dan werken met meervoudige belichting. Dromeriger kan het niet. Geprint op acrylglas.
€450,00

Autumn Dreams 12

Autumn Dreams 12

Gebruik gemaakt van ICM (Intentional Camera Movement) waarbij je de camera wat heen en weer beweegt om bijvoorbeeld een impressionistische sfeer te krijgen. Herfst in Amelisweerd, Utrecht Afgedrukt op alluminium met ophangplaat.
€350,00

Autumn Dreams 15

Autumn Dreams 15

Gebruik gemaakt met ICM techniek (Intentional Camera Movement). Hierbij beweeg je de camera en maak je gebruik van lange sluitertijden, waardoor een impressionistisch beeld ontstaat. Gemaakt in het bos Amelisweerd bij Utrecht in de herfst. Afgedrukt op aluminium met aluminium frame.
€450,00

Autumn Dreams 2

Autumn Dreams 2

Het Boeschoterbos bij Voorthuizen waar de herfst haar intrede doet. Door meervoudige belichting laat deze foto je verder dromen. Geprint op aluminium.
€450,00

De naakten kleden (werken van barmhartigheid)

De naakten kleden (werken van barmhartigheid)

Een van de zeven werken van barmhartigheid is: De naakten kleden. De vrouw.omhuld door een gewaad oogt kwetsbaar, maar ze houdt haar rug recht, waardoor ze krachtig is. Haar gewaad geeft haar waardigheid weer terug. Ik zie hierin ook hoe wij zouden moeten omgaan met vluchtelingen. Geven wij hun een 'gewaad', waardoor ze hun waardigheid weer terugontvangen? De kleuren zijn vermiljoen, turqoise blauw, wit en violet.
€550,00

Frost

Frost

Hier heb ik weer gebruik gemaakt van zand en acrylverf. Met paletmes en verfroller. De kleuren zijn deep turqoise, wit, turqoise.
€250,00

Frozen Tears 1

Frozen Tears 1

Dit schilderij is gemaakt met zand en acrylverf. Ik heb het Frozen tears genoemd omdat het op bevroren tranen leek en omdat er zoveel verdriet in de wereld is. Ik denk aan al die vluchtelingen in de kou, daklozen op straat, kinderen in de knel.
€475,00

Amaryllis

Amaryllis

Deze bijna uitgebloeide Amaryllis fotografeerde ik tegen een zwarte achtergrond. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met ophanghaak.
€175,00

Nutan bloem

Nutan bloem

Deze bloem heet in de mond Nutan en wordt ook wel Speldenkussen genoemd. De latijnse naam is: Leucospermum. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met ophanghaak.
€450,00

Orchidee (Phalaenopsis)

Orchidee (Phalaenopsis)

Een aantal bloemen van de Orchidee (Phalaenopsis) tegen een zwarte achtergrond.
€175,00

Painter's palette

Painter's palette

Deze bloem is uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acryglas met aan de achterkant een alluminium ophangframe.
€450,00

Pioenroos met Allium

Pioenroos met Allium

De pioenroos is kwetsbaar geworden, maar toch zo mooi samen met de andere bloem! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met alluminium frame aan de achterkant.
€450,00

Tulp

Tulp

Uitgebloeide tulp tegen een zwarte achtergrond met daglicht genomen. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met ophanghaak..
€175,00

Tulp in vaasje

Tulp in vaasje

Een gewone tulp in een klein vaasje! Meer is niet nodig! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met aan de achterkant alluminium ophangframe.
€450,00

Blauwe bloem

Blauwe bloem

Een blauwe bloem! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met aan de achterkant een alluminium frame.
€450,00

Bloem

Bloem

Met daglicht genomen tegen een zwarte achtergrond. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Afgedrukt op acrylglas met ophanghaak.
€175,00

The Art of Water 12

The Art of Water 12

Macro opname van fallende waterdruppels met gekleurde stenen. Printed on aluminium
€175,00

The Art of Water 13

The Art of Water 13

Macro opname van vallende waterdruppel, indirect geflitst tegen een gekleurde achtergrond. Printed on aluminium with frame on the backside
€475,00

The Art of Water 14

The Art of Water 14

Macro opname van vallende waterdruppels indirect geflitst tegen een gekleurde achtergrond. .  
€175,00

The Art of Water 15

The Art of Water 15

Macro opname van vallende waterdruppels, indirect geflitst tegen een gekleurde achtergrond. Geprint op acrylglas
€35,00

The Art of Water 17

The Art of Water 17

Macro foto van een waterdruppel in een glazen waxinelichthouder. Geprint op aluminium.
€175,00

The Art of Water 2

The Art of Water 2

Deze foto van een vallende druppel heb ik al in 2012 gemaakt. In de serie The Art of Water heb ik uit een plastic zak waterdruppels in een zwarte kom met water laten vallen. Door tegen een gekleurde achtergrond te flitsen kreeg ik allerlei bijzondere beelden. Dit is er een van.  Geprint op aluminium met aluminium ophangframe.
€450,00

The Art of Water 3

The Art of Water 3

In 2012 heb ik een tijd druppels gefotografeerd tegen diverse achtergronden. Ik gebruikte indirect flitslicht tegen een achtergrond waar een druppel water neer viel in een kom met water. Ik heb deze serie The Art of Water genoemd. Geprint op acrylglas.
€175,00

The Art of Water 5

The Art of Water 5

Ook deze foto uit de serie The Art of Water is gemaakt met een gekleurde achtergrond waartegen ik geflitst heb. De foto is op mat aluminium afgedrukt.
€475,00

The Art of Water 6

The Art of Water 6

Deze waterdruppel is een van de serie: The Art of Water, die ik al in 2012 gemaakt heb. Ik heb hem nu afgedrukt op mat aluminium. Ik heb toen geëxperimenteerd met waterdruppels fotograferen in een bak met water, waarin ik water uit een zakje liet druppelen en dat tegen een gekleurde achtergrond, ook heb ik hierin een blad hortensia in het water gedaan. Aluminium ophangframe aanwezig.
€450,00

The Art of Water 7

The Art of Water 7

In de serie The Art of Water heb ik waterdruppels tegen een gekleurde achtergrond gefotografeerd met indirect flitslicht. Deze is afgedrukt op acrylglas
€175,00

The Art of Water 8

The Art of Water 8

Bij deze foto heb ik een gouden kleur karton als achtergrond gebruikt. De foto is op mat aluminium gedrukt voor een mooie uitstraling
€175,00

The Art of Water 9

The Art of Water 9

Macro opname van vallende waterdruppel in een bak met water en kleurige achtergrond. Indirect geflitst. Geprint op aluminium
€175,00