Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Als bomen huilen

Als bomen huilen

Dit schilderij geeft op een abstracte manier een bos met bomen weer. De titel "Als bomen huilen" is een aanklacht tegen de wereldwijde bomenkap van (oer)bossen, waardoor er klimaatverandering ontstaat. En daarmee gevaar vormt voor ons als mensen en die van dieren en planten op onze planeet. Het is met acrylverf op het doek aangebracht en ik heb gebruik gemaakt van een troffel en een plamuurmes.
€525,00

De naakten kleden

De naakten kleden

Tijdens deze 40 dagen tijd naar Pasen toe, zijn veel christenen bezig met de zeven werken van barmhartigheid. Een van deze zeven is de naakten kleden. Ik was met dit schilderij bezig en er ontstond een vrouw die omhuld wordt door een gewaad, kleed. Ze is kwetsbaar en wordt beschermd door haar gewaad. De kleuren zijn vermiljoen, turqoise blauw, wit en violet.
€675,00

Frost

Frost

Hier heb ik weer gebruik gemaakt van zand en acrylverf. Met paletmes en verfroller. De kleuren zijn deep turqoise, wit, turqoise.
€250,00

Frozen Tears 1

Frozen Tears 1

Dit schilderij is gemaakt met zand en acrylverf. Ik heb het Frozen tears genoemd omdat het op bevroren tranen leek en omdat er zoveel verdriet in de wereld is. Ik denk aan al die vluchtelingen in de kou, daklozen op straat, kinderen in de knel.
€475,00

Huidhonger

Huidhonger

In deze coronatijd hunkeren we juist naar een aanraking, een omhelzing, een zoen en vaak is dat niet mogelijk. Althans als je alleen woont. Je handen worden ruw van het vele wassen, ook al smeer je er crème op. Je loopt met een grote boog van 1,5 m om elkaar heen en als het meezit krijg je een groet of een glimlach. Dit noemt men ook wel 'Huidhonger'. Ik heb met dit schilderij willen zeggen dat we hier niet voor gemaakt zijn. Juist voor samen zijn, zomaar een knuffel geven, ook al zijn er mooie initiatieven, zoals een hoogwerker bij mijn vader. Mijn vader met Alzheimer van bijna 94 zit in een verpleeghuis en ik kan hem niet knuffelen, want dat is bijna het enige wat hij nog kan. Op het schilderij heb ik met tegellijm een stuk van een bast van een boom geplakt, 
€250,00

Purple sky/Stilte

Purple sky/Stilte

Hier ben ik met acrylverf en zand te werk gegaan en een paletmes. Na het drogen ben ik er met een verfroller overheen gegaan. Magenta, paars, wit.
€50,00

Orchidee (Phalaenopsis)

Orchidee (Phalaenopsis)

Een aantal bloemen van de Orchidee (Phalaenopsis) tegen een zwarte achtergrond.
€95,00

Zonder titel 051

Zonder titel 051

Als onderwerp heb ik een foto van herfstbladeren op het water gebruikt. Deze foto heb ik bewerkt en daarna op doek naar mijn eigen idee met paletmes geschilderd.
€175,00

Zonder titel 052

Zonder titel 052

Ook bij dit schilderij heb ik een foto van herfstbladeren als onderwerp gebruikt. Weer heb ik de foto bewerkt. Met paletmes geschilderd.
€175,00

Gloriosa

Gloriosa

Gloriosa, op het laatst van de bloei, tegen een zwarte achtergrond met alleen daglicht. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze kan in elk formaat worden afgedrukt en op diverse materialen. Neem contact op voor meer informatie en prijzen. De genoemde prijs is voor mat acrylglas met ophanghaak.
€350,00

Zonder titel 020

Zonder titel 020

Ik heb vloeibare acrylverf uit een bekertje over het doek laten lopen en de kleuren laten vermengen.
€75,00

Zonder titel 017

Zonder titel 017

In dit vooral rode schilderij heb ik met paletmes vlakken aangebracht en vervolgens lijnen met een stukje karton aangebracht.
€125,00

The Art of Water 13

The Art of Water 13

Macro opname van vallende waterdruppel, indirect geflitst tegen een gekleurde achtergrond. Printed on aluminium with frame on the backside
€575,00