Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Frozen Tears 1

Frozen Tears 1

Dit schilderij is gemaakt met zand en acrylverf. Ik heb het Frozen tears genoemd omdat het op bevroren tranen leek en omdat er zoveel verdriet in de wereld is. Ik denk aan al die vluchtelingen in de kou, daklozen op straat, kinderen in de knel.
€475,00

Frozen Tears 2

Frozen Tears 2

Bij dit schilderij, een vervolg van Frozen tears 1, heb ik ook zand gebruikt als verdikkingsmiddel. Ook heb ik hier het lijden van de mens in verwerkt. De rode tranen symboliseren het geweld wat in de wereld gebruikt wordt om andere mensen in hun macht te krijgen.
€475,00

Huidhonger

Huidhonger

In deze coronatijd hunkeren we juist naar een aanraking, een omhelzing, een zoen en vaak is dat niet mogelijk. Althans als je alleen woont. Je handen worden ruw van het vele wassen, ook al smeer je er crème op. Je loopt met een grote boog van 1,5 m om elkaar heen en als het meezit krijg je een groet of een glimlach. Dit noemt men ook wel 'Huidhonger'. Ik heb met dit schilderij willen zeggen dat we hier niet voor gemaakt zijn. Juist voor samen zijn, zomaar een knuffel geven, ook al zijn er mooie initiatieven, zoals een hoogwerker bij mijn vader. Mijn vader met Alzheimer van bijna 94 zit in een verpleeghuis en ik kan hem niet knuffelen, want dat is bijna het enige wat hij nog kan. Op het schilderij heb ik met tegellijm een stuk van een bast van een boom geplakt, 
€250,00

Zonder titel 051

Zonder titel 051

Als onderwerp heb ik een foto van herfstbladeren op het water gebruikt. Deze foto heb ik bewerkt en daarna op doek naar mijn eigen idee met paletmes geschilderd.
€325,00

Zonder titel 052

Zonder titel 052

Ook bij dit schilderij heb ik een foto van herfstbladeren als onderwerp gebruikt. Weer heb ik de foto bewerkt. Met paletmes geschilderd.
€325,00

Zonder titel 009

Zonder titel 009

Ik ben dit schilderij begonnen met verf aan te brengen met een sponsje en vervolgens met een kwast de donkere strepen aangebracht. Dit geeft me een gevoel in een bos te zijn.
€125,00

Zonder titel 020

Zonder titel 020

Ik heb vloeibare acrylverf uit een bekertje over het doek laten lopen en de kleuren laten vermengen.
€75,00

Zonder titel 002

Zonder titel 002

Hier heb ik gebruik gemaakt van gekleurd papier en dat geplakt op canvas. Vervolgens heb ik met soortgelijke kleuren de restruimte geschilderd.
€65,00

Zonder titel 011

Zonder titel 011

Dit schilderij is geschilderd met paletmes. Ik heb het geschilderd in de periode dat de wereld werd opgeschrikt door terroristische aanslagen. Het is als een aanklacht tegen geweld bedoeld.
€65,00

Zonder titel 013

Zonder titel 013

Met dit schilderij ben ik begonnen verf te vermengen met speksteenpoeder. Daarna heb ik lijnen getrokken met de achterkant van mijn penseel. Vervolgens heb ik met verdunde verf vlakken geglaceerd. 
€75,00

Zonder titel 014

Zonder titel 014

Met dit schilderij heb ik letter en cijfer sjablonen gebruikt en verdunde acrylverf uit een spuitflesje.
€65,00

Zonder titel 016

Zonder titel 016

Met eerst een ondergrond heb ik daarna met paletmes dikke lagen acrylverf op een doek geschilderd. Je ziet nog de kanten waar het paletmes is geweest. Door de oranje kleur samen met de bruine krijg je een gevoel van naar vuur te kijken.
€75,00

Zonder titel 017

Zonder titel 017

In dit vooral rode schilderij heb ik met paletmes vlakken aangebracht en vervolgens lijnen met een stukje karton aangebracht.
€125,00

Zonder titel 015

Zonder titel 015

Met paletmes de verschillende delen met een aantal kleuren verf op het doek aangebracht. De lichte en donkere partijen vormen een diepte in het schilderij.
€125,00