Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Zonder titel 007

Dit schilderij is volledig met paletmes geschilderd. Het is vrij abstract en geeft het gevoel van een bloemenveld te zijn.

€125,00

Zonder titel 008

In dit schilderij ben ik begonnen met een onderlaag met kwast. Vervolgens ben ik met diverse kleuren met paletmes vlakken op geschilderd en deze delen verbonden met lijnen met verdunde verf uit een spuitflesje.

€125,00

Zonder titel 018

Dit schilderij is met verschillende materie gemaakt. Ik heb het doek eerst bewerkt met paletmes en tegellijm. Daarna schelpen die ik verzameld had op het strand in Zeeland met touw in de tegellijm gedrukt en laten drogen. Vervolgens met een zwarte laag acrylverf over het schilderij heengegaan en toen met verdunde acrylverf over het schilderij op een zachte manier geschilderd. Vervolgens de schelpen en touw geaccentueerd met een gele kleur.

€65,00

Zonder titel 023

Soms heb je een schilderij waar je een tijdje blij mee bent, maar het heeft zijn functie gehad. Wat doe je, je gaat erover heen en er ontstaat een nieuw schilderij. Beweging in het schilderij was voor mij belangrijk, soms tolt het in je hoofd aan ideeën of allerlei kleuren.

€150,00

Zonder titel 024

Na een ondergrond ben ik met paletmes met verschillende kleuren te werk gegaan.

€150,00

Zonder titel 025

Ik moest bij dit schilderij denken aan twee eilanden in de zee die werden verbonden door allerlei kleine eilandjes en bootjes.

€150,00

Zonder titel 003

In dit schilderij ben ik met kwast en acrylverf vanuit linksonder begonnen te werken, vervolgens naar buiten toe. Het wit geeft het licht in het donker weer.

€65,00

Zonder titel 005

Met dit schilderij heb ik gebruik gemaakt van collage materiaal. Geschilderd acrylpapier heb ik geplakt op doek en vervolgens met acrylverf en paletmes de omgeving geschilderd. Door de roterende manier van werken krijg je een gevoel van in het rond waaiende herfstbladeren.

€85,00

Zonder titel 016

Met eerst een ondergrond heb ik daarna met paletmes dikke lagen acrylverf op een doek geschilderd. Je ziet nog de kanten waar het paletmes is geweest. Door de oranje kleur samen met de bruine krijg je een gevoel van naar vuur te kijken.

€65,00

Zonder titel 017

In dit vooral rode schilderij heb ik met paletmes vlakken aangebracht en vervolgens lijnen met een stukje karton aangebracht.

€70,00