Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Frozen Tears 1

Frozen Tears 1

Dit schilderij is gemaakt met zand en acrylverf. Ik heb het Frozen tears genoemd omdat het op bevroren tranen leek en omdat er zoveel verdriet in de wereld is. Ik denk aan al die vluchtelingen in de kou, daklozen op straat, kinderen in de knel.
€475,00

Frozen Tears 2

Frozen Tears 2

Bij dit schilderij, een vervolg van Frozen tears 1, heb ik ook zand gebruikt als verdikkingsmiddel. Ook heb ik hier het lijden van de mens in verwerkt. De rode tranen symboliseren het geweld wat in de wereld gebruikt wordt om andere mensen in hun macht te krijgen.
€475,00

Huidhonger

Huidhonger

In deze coronatijd hunkeren we juist naar een aanraking, een omhelzing, een zoen en vaak is dat niet mogelijk. Althans als je alleen woont. Je handen worden ruw van het vele wassen, ook al smeer je er crème op. Je loopt met een grote boog van 1,5 m om elkaar heen en als het meezit krijg je een groet of een glimlach. Dit noemt men ook wel 'Huidhonger'. Ik heb met dit schilderij willen zeggen dat we hier niet voor gemaakt zijn. Juist voor samen zijn, zomaar een knuffel geven, ook al zijn er mooie initiatieven, zoals een hoogwerker bij mijn vader. Mijn vader met Alzheimer van bijna 94 zit in een verpleeghuis en ik kan hem niet knuffelen, want dat is bijna het enige wat hij nog kan. Op het schilderij heb ik met tegellijm een stuk van een bast van een boom geplakt, 
€250,00

Zonder titel 051

Zonder titel 051

Als onderwerp heb ik een foto van herfstbladeren op het water gebruikt. Deze foto heb ik bewerkt en daarna op doek naar mijn eigen idee met paletmes geschilderd.
€325,00

Zonder titel 052

Zonder titel 052

Ook bij dit schilderij heb ik een foto van herfstbladeren als onderwerp gebruikt. Weer heb ik de foto bewerkt. Met paletmes geschilderd.
€325,00

Zonder titel 009

Zonder titel 009

Ik ben dit schilderij begonnen met verf aan te brengen met een sponsje en vervolgens met een kwast de donkere strepen aangebracht. Dit geeft me een gevoel in een bos te zijn.
€125,00

Zonder titel 020

Zonder titel 020

Ik heb vloeibare acrylverf uit een bekertje over het doek laten lopen en de kleuren laten vermengen.
€75,00

Zonder titel 002

Zonder titel 002

Hier heb ik gebruik gemaakt van gekleurd papier en dat geplakt op canvas. Vervolgens heb ik met soortgelijke kleuren de restruimte geschilderd.
€65,00

Zonder titel 011

Zonder titel 011

Dit schilderij is geschilderd met paletmes. Ik heb het geschilderd in de periode dat de wereld werd opgeschrikt door terroristische aanslagen. Het is als een aanklacht tegen geweld bedoeld.
€65,00

Zonder titel 013

Zonder titel 013

Met dit schilderij ben ik begonnen verf te vermengen met speksteenpoeder. Daarna heb ik lijnen getrokken met de achterkant van mijn penseel. Vervolgens heb ik met verdunde verf vlakken geglaceerd. 
€75,00

Zonder titel 014

Zonder titel 014

Met dit schilderij heb ik letter en cijfer sjablonen gebruikt en verdunde acrylverf uit een spuitflesje.
€65,00

Zonder titel 016

Zonder titel 016

Met eerst een ondergrond heb ik daarna met paletmes dikke lagen acrylverf op een doek geschilderd. Je ziet nog de kanten waar het paletmes is geweest. Door de oranje kleur samen met de bruine krijg je een gevoel van naar vuur te kijken.
€75,00

Zonder titel 017

Zonder titel 017

In dit vooral rode schilderij heb ik met paletmes vlakken aangebracht en vervolgens lijnen met een stukje karton aangebracht.
€125,00

Zonder titel 015

Zonder titel 015

Met paletmes de verschillende delen met een aantal kleuren verf op het doek aangebracht. De lichte en donkere partijen vormen een diepte in het schilderij.
€125,00

Zonder titel 019

Zonder titel 019

Dit schilderij is hoofdzakelijk met paletmes geschilderd.
€125,00

The Art of Water 1

The Art of Water 1

Vallende waterdruppel gefotografeerd tegen een kleurrijke achtergrond. Geprint op acrylglas
€125,00

The Art of Water 10

The Art of Water 10

Macro opname van een vallende waterdruppel in een bak met water, indirect geflitst tegen een gekleurde achtergrond. Digitale foto afgedrukt op acrylglas.
€125,00

The Art of Water 12

The Art of Water 12

Macro foto van een vallende waterdruppel in een bak met water en stenen. Deze foto is afgedrukt op aluminium en wordt geleverd met ophanghaak.
€175,00

The Art of Water 13

The Art of Water 13

Macro foto van een waterdruppel in een glazen waxinelichthouder. Geprint op aluminium.
€175,00

The Art of Water 2

The Art of Water 2

Deze foto van een vallende druppel heb ik al in 2012 gemaakt. In de serie The Art of Water heb ik uit een plastic zak waterdruppels in een zwarte kom met water laten vallen. Door tegen een gekleurde achtergrond te flitsen kreeg ik allerlei bijzondere beelden. Dit is er een van.  Geprint op acrylglas
€125,00

The Art of Water 3

The Art of Water 3

In 2012 heb ik een tijd druppels gefotografeerd tegen diverse achtergronden. Ik gebruikte indirect flitslicht tegen een achtergrond waar een druppel water neer viel in een kom met water. Ik heb deze serie The Art of Water genoemd. Geprint op acrylglas.
€125,00

The Art of Water 4

The Art of Water 4

Ook deze foto komt uit de serie The Art of Water, waarbij ik vallende waterdruppels fotografeerde. Elke keer weer mooi hoe een druppel het water raakt en dan het water in beweging brengt door de val. Deze foto is afgedrukt op aluminium. 
€395,00

The Art of Water 5

The Art of Water 5

Ook deze foto uit de serie The Art of Water is gemaakt met een gekleurde achtergrond waartegen ik geflitst heb. De foto is op mat aluminium afgedrukt.
€395,00

The Art of Water 6

The Art of Water 6

Deze waterdruppel is een van de serie: The Art of Water, die ik al in 2012 gemaakt heb. Ik heb hem nu afgedrukt op mat aluminium. Ik heb toen geëxperimenteerd met waterdruppels fotograferen in een bak met water, waarin ik water uit een zakje liet druppelen en dat tegen een gekleurde achtergrond, ook heb ik hierin een blad hortensia in het water gedaan.
€395,00

The Art of Water 7

The Art of Water 7

In de serie The Art of Water heb ik waterdruppels tegen een gekleurde achtergrond gefotografeerd met indirect flitslicht. Deze is afgedrukt op acrylglas
€175,00

The Art of Water 8

The Art of Water 8

Bij deze foto heb ik een gouden kleur karton als achtergrond gebruikt. De foto is op mat aluminium gedrukt voor een mooie uitstraling
€175,00

The Art of Water 9

The Art of Water 9

Macro opname van vallende waterdruppel in een bak met water en kleurige achtergrond. Indirect geflitst. Geprint op aluminium
€175,00