Als kind was ik al vertrouwd met de camera van mijn vader. Later kocht ik mijn eerste camera en later ging dat over op de spiegelreflexcamera. Ik volgde in 2013/2014 de Opleiding Fotografie bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ik maak gebruik van een Canon full-frame camera. Foto's kunnen op verschillende formaten en materialen geprint worden. Neem contact met me op voor meer informatie over de mogelijkheden.

uit 2012 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Roze roos in vaas

Roze roos in vaas

2019

Roze roos in vaas. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze foto kan in diverse formaten en op diverse materialen afgedrukt worden.

Amaryllis

Amaryllis

2019

Deze bijna uitgebloeide Amaryllis fotografeerde ik tegen een zwarte achtergrond. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid.

Nutan bloem

Nutan bloem

2019

Deze bloem heet in de mond Nutan en wordt ook wel Speldenkussen genoemd. De latijnse naam is: Leucospermum. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid.

Painter's palette

Painter's palette

2019

Deze bloem is uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze foto kan in diverse afmetingen of op diverse materialen afgedrukt worden.

Pioenroos

Pioenroos

2019

Deze pioenroos is deels over de bloei heen. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze is te koop in diverse afmetingen en op diverse materialen

Pioenroos met Haemanthus humilis

Pioenroos met Haemanthus humilis

2019

De pioenroos is kwetsbaar geworden, maar toch zo mooi samen met de andere bloem! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze foto kan op diverse materialen en in diverse afmetingen afgedrukt worden.

Tulp

Tulp

2019

Uitgebloeide tulp tegen een zwarte achtergrond met daglicht genomen. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. De foto kan in diverse afmetingen en op diverse materialen afgedrukt worden.

Tulp in vaasje

Tulp in vaasje

2019

Een gewone tulp in een klein vaasje! Meer is niet nodig! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze foto kan in diverse afmetingen en op diverse materialen afgedrukt worden.

Tweekleurige roos

Tweekleurige roos

2019

Deze oranjerode roos zat in een boeket die ik had gekocht. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. De foto kan in diverse afmetingen en op verschillende materialen afgedrukt worden.

Blauwe bloem

Blauwe bloem

2018

Een blauwe bloem! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze foto kan professioneel worden afgedrukt op verschillende ondergronden en in verschillende afmetingen. Vraag of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen!

Bloem

Bloem

2018

Met daglicht genomen tegen een zwarte achtergrond. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. De foto kan in diverse afmetingen en op diverse materialen afgedrukt worden.

Bloem

Bloem

2018

Lelie, op het laatst van de bloei, tegen een zwarte achtergrond met alleen daglicht. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze kan in elk formaat worden afgedrukt en op diverse materialen. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Roos

Roos

2018

Tijdens een masterclass bloem- en portetfotografie met natuurlijk licht o.l.v. kunstenaar en fotografe Carla van de Puttelaar in museum Hilversum maakte ik deze foto van een enkele roos tegen een zwarte achtergrond, die al een tijdje stond. Eerste uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid.

Twee rozen

Twee rozen

2018

Twee bijna uitgebloeide rozen over van een boeket. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Dit kan afgedrukt worden op professionele print en op verschillende materialen. Vraag om meer informatie over de mogelijkheden en prijzen!

Het bos

Het bos

2018

Deze foto heb ik dit jaar in Ierland vlakbij het dorpje Derrinagree (Co. Cork) gemaakt tijdens een wandeling in het bos. Deze foto kan in verschillende afmetingen en op verschillende materialen geprint worden. Indien gewenst, vraag om meer informatie!

Torc Waterval

Torc Waterval

2018

Torc waterval, in Killarney National Park, Ierland

Woest land

Woest land

2014

De kust van Mayo, Ierland, is geweldig mooi en ruig. Hier heb ik een klein gedeelte uitvergroot en in zwart-wit omgezet. De foto is afgedrukt op Dibond met een aluminium frame waardoor hij makkelijk kan worden opgehangen. Het formaat is 75 x 105 cm.

Tulp

Tulp

2012

De tulp is een bloem die iedereen kent. Toch verbaast het mij telkens de schoonheid van deze bloem als ik hem fotografeer. Zeker als het zonlicht erop schijnt. Volop lente! De foto kan in diverse maten geprint worden en op verschillende materialen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen!