Als kind was ik al vertrouwd met de camera van mijn vader. Later kocht ik mijn eerste camera en later ging dat over op de spiegelreflexcamera. Ik volgde in 2013/2014 de Opleiding Fotografie bij het Utrechts Centrum voor de Kunsten. Ik maak gebruik van een Canon full-frame camera. Foto's kunnen op verschillende formaten en materialen geprint worden. Neem contact met me op voor meer informatie over de mogelijkheden.

uit 2012 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

The Art of Water 10

The Art of Water 10

2012

Macro opname van een vallende waterdruppel in een bak met water, indirect geflitst tegen een gekleurde achtergrond. Digitale foto afgedrukt op acrylglas.

The Art of Water 9

The Art of Water 9

2012

Macro opname van vallende waterdruppel in een bak met water en kleurige achtergrond. Indirect geflitst. Geprint op aluminium

The Art of Water 8

The Art of Water 8

2012

Bij deze foto heb ik een gouden kleur karton als achtergrond gebruikt. De foto is op mat aluminium gedrukt voor een mooie uitstraling

The Art of Water 7

The Art of Water 7

2012

In de serie The Art of Water heb ik waterdruppels tegen een gekleurde achtergrond gefotografeerd met indirect flitslicht. Deze is afgedrukt op acrylglas

The Art of Water 6

The Art of Water 6

2012

Deze waterdruppel is een van de serie: The Art of Water, die ik al in 2012 gemaakt heb. Ik heb hem nu afgedrukt op mat aluminium. Ik heb toen geëxperimenteerd met waterdruppels fotograferen in een bak met water, waarin ik water uit een zakje liet druppelen en dat tegen een gekleurde achtergrond, ook heb ik hierin een blad hortensia in het water gedaan.

The Art of Water 5

The Art of Water 5

2012

Ook deze foto uit de serie The Art of Water is gemaakt met een gekleurde achtergrond waartegen ik geflitst heb. De foto is op mat aluminium afgedrukt.

The Art of Water 4

The Art of Water 4

2012

Ook deze foto komt uit de serie The Art of Water, waarbij ik vallende waterdruppels fotografeerde. Elke keer weer mooi hoe een druppel het water raakt en dan het water in beweging brengt door de val. Deze foto kan afgedrukt worden op verschillende formaten en materialen. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen!

The Art of Water 3

The Art of Water 3

2012

In 2012 heb ik een tijd druppels gefotografeerd tegen diverse achtergronden. Ik gebruikte indirect flitslicht tegen een achtergrond waar een druppel water neer viel in een kom met water. Ik heb deze serie The Art of Water genoemd.

The Art of Water 2

The Art of Water 2

2012

Deze foto van een vallende druppel heb ik al in 2012 gemaakt. In de serie The Art of Water heb ik uit een plastic zak waterdruppels in een zwarte kom met water laten vallen. Door tegen een gekleurde achtergrond te flitsen kreeg ik allerlei bijzondere beelden. Dit is er een van.  Geprint op acrylglas

The Art of Water 1

The Art of Water 1

2012

Vallende waterdruppel gefotografeerd tegen een kleurrijke achtergrond. Geprint op acrylglas

Roze roos in vaas

Roze roos in vaas

2019

Roze roos in vaas. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze foto kan in diverse formaten en op diverse materialen afgedrukt worden.

Amaryllis

Amaryllis

2019

Deze bijna uitgebloeide Amaryllis fotografeerde ik tegen een zwarte achtergrond. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid.

Nutan bloem

Nutan bloem

2019

Deze bloem heet in de mond Nutan en wordt ook wel Speldenkussen genoemd. De latijnse naam is: Leucospermum. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid.

Painter's palette

Painter's palette

2019

Deze bloem is uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze foto kan in diverse afmetingen of op diverse materialen afgedrukt worden.

Pioenroos

Pioenroos

2019

Deze pioenroos is deels over de bloei heen. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze is te koop in diverse afmetingen en op diverse materialen

Pioenroos met Haemanthus humilis

Pioenroos met Haemanthus humilis

2019

De pioenroos is kwetsbaar geworden, maar toch zo mooi samen met de andere bloem! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze foto kan op diverse materialen en in diverse afmetingen afgedrukt worden.

Tulp

Tulp

2019

Uitgebloeide tulp tegen een zwarte achtergrond met daglicht genomen. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. De foto kan in diverse afmetingen en op diverse materialen afgedrukt worden.

Tulp in vaasje

Tulp in vaasje

2019

Een gewone tulp in een klein vaasje! Meer is niet nodig! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze foto kan in diverse afmetingen en op diverse materialen afgedrukt worden.

Tweekleurige roos

Tweekleurige roos

2019

Deze oranjerode roos zat in een boeket die ik had gekocht. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. De foto kan in diverse afmetingen en op verschillende materialen afgedrukt worden.

Blauwe bloem

Blauwe bloem

2018

Een blauwe bloem! Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze foto kan professioneel worden afgedrukt op verschillende ondergronden en in verschillende afmetingen. Vraag of meer informatie over de mogelijkheden en prijzen!

Bloem

Bloem

2018

Met daglicht genomen tegen een zwarte achtergrond. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. De foto kan in diverse afmetingen en op diverse materialen afgedrukt worden.

Bloem

Bloem

2018

Lelie, op het laatst van de bloei, tegen een zwarte achtergrond met alleen daglicht. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Deze kan in elk formaat worden afgedrukt en op diverse materialen. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Roos

Roos

2018

Tijdens een masterclass bloem- en portetfotografie met natuurlijk licht o.l.v. kunstenaar en fotografe Carla van de Puttelaar in museum Hilversum maakte ik deze foto van een enkele roos tegen een zwarte achtergrond, die al een tijdje stond. Eerste uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid.

Twee rozen

Twee rozen

2018

Twee bijna uitgebloeide rozen over van een boeket. Uit de serie: De kracht van kwetsbaarheid. Dit kan afgedrukt worden op professionele print en op verschillende materialen. Vraag om meer informatie over de mogelijkheden en prijzen!

Het bos

Het bos

2018

Deze foto heb ik dit jaar in Ierland vlakbij het dorpje Derrinagree (Co. Cork) gemaakt tijdens een wandeling in het bos. Deze foto kan in verschillende afmetingen en op verschillende materialen geprint worden. Indien gewenst, vraag om meer informatie!

Torc Waterval

Torc Waterval

2018

Torc waterval, in Killarney National Park, Ierland

Woest land

Woest land

2014

De kust van Mayo, Ierland, is geweldig mooi en ruig. Hier heb ik een klein gedeelte uitvergroot en in zwart-wit omgezet. De foto is afgedrukt op Dibond met een aluminium frame waardoor hij makkelijk kan worden opgehangen. Het formaat is 75 x 105 cm.

Tulp

Tulp

2012

De tulp is een bloem die iedereen kent. Toch verbaast het mij telkens de schoonheid van deze bloem als ik hem fotografeer. Zeker als het zonlicht erop schijnt.  De foto kan in diverse maten geprint worden en op verschillende materialen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen!