Als kind was ik al vertrouwd met de camera van mijn vader. Later kocht ik mijn eerste camera en later ging dat over op de spiegelreflexcamera. Ik gebruik nu een Canon EOS 7D camera. Foto's kunnen op verschillende formaten en materialen geprint worden. Neem contact met me op voor meer informatie over de mogelijkheden.

uit 2012 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bloem

2018

Met daglicht genomen tegen een zwarte achtergrond.

Bloem

2018

Lelie, op het laatst van de bloei, tegen een zwarte achtergrond met alleen daglicht. Deze kan in elk formaat worden afgedrukt en op diverse materialen. Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Het bos

2018

Deze foto heb ik dit jaar in Ierland vlakbij het dorpje Derrinagree (Co. Cork) gemaakt tijdens een wandeling in het bos. Deze foto kan in verschillende afmetingen en op verschillende materialen geprint worden. Indien gewenst, vraag om meer informatie!

Roos

2018

Tijdens een masterclass bloem- en portetfotografie met natuurlijk licht o.l.v. kunstenaar en fotografe Carla van de Puttelaar in museum Hilversum maakte ik deze foto van een enkele roos tegen een zwarte achtergrond, die al een tijdje stond.

Torc Waterval

2018

jTorc waterval, in Killarney National Park, Ierland

Woest land

2014

De kust van Mayo, Ierland, is geweldig mooi en ruig. Hier heb ik een klein gedeelte uitvergroot en in zwart-wit omgezet. De foto is afgedrukt op Dibond met een aluminium frame waardoor hij makkelijk kan worden opgehangen. Het formaat is 75 x 105 cm.

The Art of Water

2012

Ook deze foto komt uit de serie The Art of Water, waarbij ik vallende waterdruppels fotografeerde. Elke keer weer mooi hoe een druppel het water raakt en dan het water in beweging brengt door de val. Deze foto kan afgedrukt worden op verschillende formaten en materialen. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen!

The Art of Water

2012

In 2012 heb ik een tijd druppels gefotografeerd tegen diverse achtergronden. Ik gebruikte indirect flitslicht tegen een achtergrond waar een druppel water neer viel in een kom met water. Ik heb deze serie The Art of Water genoemd.

Tulp

2012

De tulp is een bloem die iedereen kent. Toch verbaast het mij telkens de schoonheid van deze bloem als ik hem fotografeer. Zeker als het zonlicht erop schijnt.  De foto kan in diverse maten geprint worden en op verschillende materialen. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen!